Nisan 19, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Beşiktaş Hazırlık Maçında Kayıp 3-0

Beşiktaş Hazırlık Maçında Kayıp 3-0

2 min read
Spread the love

Geçtiğimiz yılı şampiyon olarak tamamlayan ve ülkemizi Şampiyonlar Ligi gruplarında temsil etme hakkına sahip olan siyah beyazlı ekip hazırlıklarına devam ediyor.

Şampiyon kadroyu büyük oranda korumayı başaran takımın eklemeler yaparak yeni sezona daha güçlü girmek istediği biliniyor. Sezonu rakiplerine göre biraz daha geç açan takım sezon yaklaşırken hazırlıklarını hazırlık maçları yaparak devam ediyor. Bu yönde yapılan çalışmalarda BJK Nevzat Demir Tesislerinde Yukatel Kayserispor ile karşı karşıya geldiler.

Bu karşılaşmaya yeni transferlerin sahada olduğu bir 11 ile çıkan takım sahadan hiç istemediği bir sonuç ile ayrıldı.

Kayserispor Farkını Gösterdi

Beşiktaş karşılaşmaya kalede Ersin, Necip Uysal, Welinton, Mehmet Topal, N’Sakala, Josef, Hutchinson, Salih Uçan, Gökhan Töre, N’Koudou ve Kenan Karaman 11’ile çıktı.

Kadroda bu sezon takıma katılan 3 ismin olması dikkat çekti. Büyük oranda geçen yıl birlikte oynayan isimler ile sahaya çıksalar da sahada istediklerini ortaya koymakta zorlandılar.

Kayserispor karşılaşmayı 3-0 kazanırken goller Kevin Luckassen (2) ve Gökhan Sazdağı’nın ayağından geldi. Beşiktaş karşılaşma boyunca çok sayıda değişiklik yaptı. İkinci yarının başında Sergen Yalçın adeta takımı tamamen değiştirdi. Sezonun başlamasına 18 gün varken, en yüksek verimi alacak kadroyu oluşturmaya çalışan Yalçın, yeni gelecek isimlerle birlikte daha güçlü bir ekip olabilmek için çalışıyor.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları kapsamında 6 Ağustos tarihinde, Yeni Adana Stadyumunda bu sezon Süper Ligin yeni ekiplerinden birisi olan ve yaptıkları transferler ile dikkat çeken Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Bu maç ile hazırlık maçlarını tamamlayacak olan Beşiktaş, sezonun ilk karşılaşmasına kadar hazırlıklarına İstanbul’da devam edecek. 13 Ağustos tarihinde sezonun ilk maçında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Ligi gruplarında ülkemizi temsil edecek siyah beyazlı ekibin o zamana kadar form tutacağını ve çekilecek olan kura ile ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyoruz. Tabi bunun için takıma ek takviyelerin mutlaka yapılması gerekiyor. Ancak o zaman bizler için iyi bir sezon olacağını söyleyebiliriz.