Nisan 24, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Ali Koç’dan Dikkat Çekici Açıklamalar

Ali Koç’dan Dikkat Çekici Açıklamalar

2 min read
Spread the love

Fenerbahçe başkanı Ali Koç tarafından basın açıklaması yapılacağı daha önceden duyurulmuştu. Sezon sonundan bu tarafa uzun süredir açıklama yapmayan ve basına herhangi bir açıklaması düşmeyen başkan genel bir değerlendirme anlamında ciddi açıklamalarda bulundu. Başkanlık döneminin son bulmasına yapılacak olan bu açıklama, başkan adayı olup olmayacağı ve diğer durumlar hakkında genel bir bilgi paylaşımı olacağını düşünülüyordu.

Saat 15:30 gibi başlayan program yaklaşık üç saat gibi bir süre sürdü. Başkan birçok konuda merak edilen birçok konuda soruları cevapladı ve açıklamalarda bulundu. Hem kendisi açıklamalar yaptı hem de basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Emre Belözoğlu Teknik Direktör Oömayacak

Birçok konuda açıklamalarda bulundu. Başkanlık için aday olacağını ancak bunun garanti olmadığına değinen başkan, en merak edilen konu olan teknik direktörlük konusuna açıklama getirdi.

Sezon sonunda Erol Bulut’un yerine takımı yöneten Emre Belözoğlu’nun teknik direktörlükte devam etmeyeceğini dile getirdi. Alman, Portekiz veya İtalyan bir hocanın takımın başına getirileceğinin vurgusunu yaptı.

Özellikle Sivasspor maçında mücadele etmeyen futbolcuların çok dikkat ettiğini ve bunların büyük ihtimal ile takımla birlikte olmayacağına değindi. Şampiyon bir kadro kurduklarını ve bu sene şampiyon olamamamızda başka etkenlerinde etkili olduğunu belirtti. Hakem atamalarında ilgili olan kişiler hakkında çok ciddi tepkisi olduğunu isim vererek dikkat etti.

Takımın gelecek sene için kadrosunun yüzde 70 oranında hazır olduğunu aktardı. Stoper, kanat, 2 adet forvet, gerekirse sağ ve sol bek transferi yapılacağına da değindi. Birkaç satış yapılacağını ve bu transferlerden 15 milyon Euro değerinde bir gelir beklediklerini de belirtti.

3 senelik başkanlık döneminde hata yaptıkları noktalar olduğuna değinen başkan, bunda sadece bizim değil başka etkenlerinde neden olduğunun altına değindi. Üç saat süren açıklaması boyunca merak edilen tüm konulara açık yüreklilikle değindiği net bir şekilde görüldü.

Bu dönemde acemilik çektiğini, bazı konularda hatalar yaptığını anlattı. Başkanlık seçimi içerisinde bu konuda merak edilen başka detayları da net bir şekilde açıklama getireceğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir