Nisan 20, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Avrupa Ligi Çeyrek Final İlk Karşılaşmaları Oynanıyor

Avrupa Ligi Çeyrek Final İlk Karşılaşmaları Oynanıyor

2 min read
Spread the love

UEFA’nın iki numaralı kupası olarak görülen Avrupa Ligi’nde çeyrek final ilk maçları bu akşam aynı saatte oynanacak. Tüm maçların aynı saatte başlayacak olması futbol severlerin bunlar arasından bir tercih yapmasına sebep olacak gibi duruyor.

İngiliz ve İspanyol iki takımın bulunduğu çeyrek finallerde Hırvatistan, Hollanda, Çek Cumhuriyeti ve İtalya’da birer takımla temsil ediliyor. Çok güçlü takımların karşı karşıya geleceği turnuvada en büyük avantajı elde etmek için tüm takımların büyük bir mücadele içine girileceği görülüyor.

  • Dinamo Zagreb – Villarreal
  • Arsenal – Slavia Prag
  • Ajax – Roma
  • Granada – Manchester United

İlgi Çekici Maçlar Bulunuyor

İngiltere Premier Liginde ikinci sırada bulunan Manchester United, Mourinho yönetiminde almış olduğu kupayı tekrar almak için Granada deplasmanına gidiyor. Güçlü takım zayıf rakibine şans tanımadan rahatça turu geçmeyi planlıyor. Bir başka İngiliz takımı olan Arsenal, Çek Cumhuriyeti temsilcisi Slavia Prag’ı konuk ediyor. Her ne kadar favori Arsenal olsa da Slavia Prag son dönemde gösterdiği performans ile bu turun kolay olmayacağına işaret veriyor.

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Ajax ve Roma yollarına Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Eşit güçte iki takımın karşılaşmasında sürpriz bir skor beklemek doğru olacaktır. Villareal ile Dinamo Zagreb arasında ki maçta İspanyol takım bir adım önde görülüyor.

Tüm Maçlar 22:00’da Yayınlanıyor

Avrupa Ligi’nin en başarılı ekibi 6 kez final oynayıp bu finallerin tamamını kazanmayı başaran Sevilla olarak dikkat çekiyor. Son 8’e kalan ekipler arasında bu kupayı müzesinde bulunduran tek takım Manchester United olarak dikkat çekiyor. Bu sezon ki turnuvayla birlikte 29’uncu takımın şampiyon olma ihtimali bulunuyor. Avrupa’nın iki numaralı kupası olarak görülse dahi çok çetin mücadelelerin sahada yer alması sürpriz sonuçların ortaya çıkmasına sebep oluyor.

Tüm maçlar BEİN üzerinden yayınlanacak. İstediğini maçı izlemenize bu sayede izin veriliyor. Perşembe akşamı güzel bir gece geçirmek istiyorsanız isterseniz bir maçı tercih ederek onu izleyebilir, isterseniz tüm maçlara biraz zaman ayırarak izleme şansınız var.