Nisan 20, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Fenerbahçe – Hatayspor Hazırlık Maçı İptal Edildi!

Fenerbahçe – Hatayspor Hazırlık Maçı İptal Edildi!

2 min read
Spread the love

Fenerbahçe ile Hatayspor arasında milli takım maçları arasında yapılması planlanan hazırlık maçı iptal edildi. Hatayspor’dan yapılan açıklamada 27 Mart Cumartesi günü yapılması planlanan maçın Covid-19 vakalarının artması sebebiyle iptal edildiği duyuruldu. Duyuru kulübün sitesinden şu şekilde yapıldı.

“27 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da ev sahipliğimizde oynanacak olan özel maç, ülkemizde Covid-19 vaka sayılarının artması nedeniyle iptal edilmiştir.”

İki kulüp tarafından önceden planlanan karşılaşmanın artan korona virüs vakaları sebebiyle iptal edildiği duyuruldu. Yeni Hatay Stadyumunda yapılacak olan karşılaşma aynı zamanda stadında açılış maçı olarak planlanmıştı. Ancak şimdilik bu karşılaşmanın iptal edilmesi stadyumun hangi karşılaşma ile açılacağının merak edilmesine sebep oldu.

Fenerbahçe’de 5 Futbolcuda Korona Virüs Tespit Edildi

Karşılaşmanın iptal edilmesinde sadece ülkemizde artan korona virüs vakalarının etkili olmadığı tahmin ediliyor. Fenerbahçe’de Beşiktaş maçı sonrasında semptomlar tespit edilen bazı futbolcularda yapılan testlerde korona virüs tespit edildiği duyurulmuştu.

Derbi sonrası yapılan testlerde bir futbolcunun testinin pozitif çıktığı duyurulmuştu. Pazartesi günü tüm takıma yapılan testlerin ardından 3 oyuncunun daha testlerinin pozitif çıktığı duyurulmuştu. Çarşamba günü tekrar yapılan testlerin ardından takımda 5 futbolcuda korona virüs tespit edildiği ve virüs tespit edilen futbolcuların karantinaya aldığı aktarıldı.

Milli takım arasında bu vakaların yaşanması takımın milli maç arasının ardından büyük ihtimal ile rahatlayacağı anlamına geliyor. Futbolcuların kim olduğu aktarılmazken vaka sayısının artmasından endişe ediliyor.

Fenerbahçe’de Keyifler Kaçtı

Şampiyon olmak adına çok ciddi bir kadro kuran takım, lider Beşiktaş’ın maç fazlasıyla 5 puan gerisinde bulunuyor. Şampiyon olmak adına önlerinde 10 maç kalan takımın bu hafta yapılan antrenmanında 5 futbolcunun korona olması, birçok futbolcunun da milli takımda olması sebebiyle antrenman yapacak futbolcu bulunmadığı biliniyor.

Bu durum teknik direktör Erol Bulut’un moralini bozarken 5 Nisan 2021 tarihinde Denizlispor ile karşılaşacak takımın hangi kadroyla bu maça çıkacağı da merak edilmeye başlandı. Birçok futbolcusu milli takımlarda olan takımın ayrıca Pelkas’tan gelen haberde morallerin bozulmasında etkili olduğu aktarıldı.