Nisan 25, 2024

Spor Gazete

Türkiye ve Dünyada Spor Haberleri

Home » Lider Beşiktaş, Zorlu Hatayspor Deplasmanına Çıkıyor

Lider Beşiktaş, Zorlu Hatayspor Deplasmanına Çıkıyor

2 min read
Spread the love

Süper Ligin 2020-21 sezonunun bitmesine 4 hafta kala lider durumda olan Beşiktaş son dönemeçte çok zorlu bir maça çıkıyor. En yakın rakibin 5 puan önünde sona yaklaşan takımda birçok kritik ismin sakat olması bu maçı olduğundan daha zorlu bir hale getiriyor.

Bu sezon oynadığı futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Hatayspor, Beşiktaş’a karşısına kazanmak için çıkacak. Ligde 57 puan ile altıncı sırada olan takım bu maçta net bir iddiası bulunmuyor. Ancak formları ve oynadıkları futbol ile birlikte hiç iddiaları olmaması onları daha tehlikeli bir hale getiriyor. Beşiktaş bu maçı kazanması halinde son 3 maça rakipleri oynamadan 8 puan gibi bir fark yakalamış olacak.

Beşiktaş Sahaya Kazanmak İçin Çıkacak

Belki de bu sezonun en iyi futbol oynayan iki takımını karşı karşıya gelecek karşılaşma TSİ saatiyle 20:30’da Beşiktaş’ın ev sahipliğinde oynanacak. Maçın hakemliğini Ali Palabıyık yapacak. Yardımcıları olaraksa Kemal Yılmaz ve Serkan Çimen görev alacak.

İki takım arasında sezonun ilk devresinde oynanan karşılaşma 2-2’lik beraberlikle bitmişti. Bu maçta futbol sever herkesin büyük tat aldığı biliniyor. Beşiktaş şampiyonluğa oynadığı sezonda özellikle ilk yarının ortasında itibaren oyun olarak da tatmin edici bir seviyede yer alıyor.

Beşiktaş Süper Ligde oynamış olduğu son altı karşılaşmasında yenilmedi. Bu maçlarda 4 galibiyet 2 beraberlik alan takım gol yemediği tek maçı olmasıyla dikkat çekiyor. Hatayspor’a son 4 maçında yenilmedi. Bu maçlarda 2 galibiyet 2 beraberlik elde ettiler. Onlarda gol atsalar da çok sayıda gol yemeleri sebebiyle dikkat çekiyor.

Beşiktaş’ta golcü isimler Aboubakar ve Cenk Tosun sakatlıkları sebebiyle oynamayacak. Geçen hafta bu nedenle 4-6-0 şeklinde bir diziliş ile sahaya çıktılar.

Misafir takım Hatayspor’da Boupendza ve Diof ilk 11’de sahaya çıkacak. Bu iki futbolcu attıkları 21 ve 18 gol ile gol krallığı yarışında ilk sırada yer alıyorlar. Bu dahi takımın Beşiktaş için ne kadar tehlikeli olduğunu gösteren bir detay olarak dikkat çekiyor. Sizlerde bu detaya dikkat ederek maçı izleyebilirsiniz.